AĞRI / DOĞUBEYAZIT - Doğubayazıt Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Doğubayazıt Rehberlik ve Araştırma Merkezi

BARIŞ MAH. 710 SK. REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ BLOK NO 14 DOĞUBAYAZIT / AĞRI
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin temel ilke ve değerleri çerçevesinde önce insan anlayışından hareketle bölgemizde bulunan tüm vatandaşlarımızın Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri ile Özel Eğitim Hizmetlerinden faydalanmalarını sağlayarak kendini keşfetmiş, potansiyelinin farkında, özel gereksinimli bireylerin toplumla bütünleştiği bir kültür oluşturma sürecine öncülük etmek.
Misyon
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri ile Özel Eğitim Hizmetlerinin temel amaç ve ilkelerini merkeze alarak hizmet bölgemizde bulunan tüm bireylere ayrım gözetmeksizin bilimsel gelişmeler ışığında hizmet veren, evrensel değerlere sahip, bireysel değerlere saygı duyan bir kurum kültürü oluşturarak bireylerin kendini gerçekleştirme süreçlerine katkı sunmak ve özel gereksinimli bireyleri en uygun eğitim ortamlarına yönlendirerek kendi kendine yeten, potansiyelini en üst düzeyde kullanabilen birey haline gelme sürecine katkı sağlamak.
Kurumumuz doğalgaz ile ısınmaktadır.
Kurumumuza ulaşım şehir içi dolmuşlarıyla yapılmaktadır.
Kurumumuz ilçe merkezi okullar bölgesinde yer almaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kurumumuz Doğubayazıt ilçe merkezinde bulunan okullar bölgesinde yer almaktadır. Kurumumuz Ağrı il merkezine 90 km uzaklıktadır.
Erken Tanı, Doğru Müdahale